среда, 1. јануар 2014.

Biti Zavodnik

Biti zavodnik....
Biti zavodnik ne znači znati napamet nekoliko manevara I metoda, nego imati Vaš specifični pogled na svet I na žene. Svako može da zapamti “tehnike”, ali malo njih može da promeni način na koji razmišljaju. Žene će moći da nanjuše tu prikrivenost. Ali sa stanjem uma, žene će se ubijati za tvoju pažnju.
Zavodnik ima stanje uma, a ne metode I trikove.
Ovo mora biti napomenuto jer nas to dovodi do teme “očajavanja”.
Na kraju krajeva svi mi smo očajni za požudom. Ne bismo tražili trikove I odgovore ako ne žudimo za devojkom ili VIŠE devojaka. Svi mi želimo ženu ili žene, ali naša požuda I osećanja donosi naše očajanje sa nama.
Tamo gde radim, pitam devojku zašto oni misle da je kolega tako jadan. Evo pojedinih odgovora:
Stalno daju devojci pažnju
Zovu svaki put (zovu odmah pošto dobiju broj)
Uzimaju svaku priliku da razgovaraju sa njima (I pričaju sve o sebi)
Uvek su dostupni.
Nikad nisu sposobni da jednostavno odšetaju (NISU sposobni da se suprotstave devojci)

Šta možemo shvatiti iz ovoga? To je da muškarac postavlja devojku na tron umesto da postavi sebe.
Zamisli da devojka uradi sve odozgo. Zamisli da je devojka OPSESIVNA po pitanju tebe, uvek te zove, uvek dostupna, uvek provodi slobodno vreme sa tobom. Bilo kako interesovanje koje si imao prema ovoj ženi bi ubrzo isčezlo. Zašto? Zato što u tvom umu ti razmišljaš o dve stvari: “Niko drugi je ne želi”, I “Ako je ona tako luda za mnom, znam da mogu da nadjem bolju od nje”. Njena očajnost te je smorila. Isto je I za devojke.
Žene ne žele očajne momke. Tačka. Rekao sam to kolegi I njego odgovor je: “Pa, ja sam jednostavno takav!”. Na kraju, shvatiće da je samo on KONSTANTA u svojim neuspesima. Tako da ako vam je iko rekao da ste očajni, smatrajte to istinom.
Postoji ključ isključivanja očajnosti zauvek. Ne postoji jednostavan trik kojim ovo možemo postići. To neće biti način na koji se  oblačiš, kako govoriš, ili gde ideš na sastanke. Ne, ključ je u tvom razmišljanju.
Ključ uništenja tvog očajanja (I privlačenja tona devojaka) je da VERUJEŠ I da MISLIŠ da si ti taj SJAJNI PLEN koji devojke tako žudno traže.
Očajni momci ovo ne rade. Oni vide devojke kao nagradu a  ne sebe. Oni će zbog toga postati sisice, takozvani “fini dečko”. (A fini dečaci stižu poslednji u ovoj trci.)
Ako počnemo da se ponašamo prema devojci kao prema zlatu, ona će poverovati da jeste zlato. A kada poveruje, OSTAVIĆE te zato što si joj dao osećaj da je ona bolja od tebe. Kada ona to pomisli , želeće da te ZAMENI za nekog boljeg, zato što si joj dao dovoljno razloga da veruje da TI NISI DOVOLJAN NJENE PAŽNJE.
Na kraju krajeva, ako mi mislimo da možemo da ***** nekoga bolje, mi i hoćemo. Ovo je istina i za muškarce i za žene. Zadnja stvar koju hoćemo je da budemo sa partnerom kada mislimo da možemo da dobijemo bolje.
Lekcija: NEMOJ JOJ DAVATI RAZLOGE DA MISLI DA JE BOLJE: Ti si zlato, treba da je uzbudjena samo što ima ŠANSU kod tebe.
Prvi korak u postajanju Princa na belom konju o kome svaka devojka sanja je da ti sam MISLIŠ DA SI PRINC:
Kada ti veruješ da si Princ, da si SJAJNI ULOV, svo to „očajanje“ i znakovi koje si pokazivao će prirodno nestati i aura privlačnosti će biti oko tebe. Kombinuj ovaj način razmišljanja sa svim trikovima i umećima zavodnika koje znaš, i postaćeš neodoljiv.
Hajde da pogledamo koji su to znaci očajnog momka:
Uvek daje devojci pažnju.
Sada kada si ti Princ, ti NEMAŠ vremena da posvećuješ svu pažnju devojci. Princ je bržan, ENTUZIJASTA, nasmejan, ali VEOMA ZAUZET ČOVEK. Prinčevo vreme je dragoceno. Devojka mora da osvoji tvoju pažnju, a ne da joj je ti daješ.
Zove svaki put.
SJAJNI ULOV jednostavno ne može da zove stalno jer ima stotine drugih brojeva. SJAJNI ULOV ne takmiči se samo za jednu devojku. Devojke, ustvari, se takmiče za njega.
Prihvata svaku šansu da razgovara sa njima (i priča sve o sebi)
Zašto bi Princ pričao sve o sebi i to devojci? Ne, devojke se moraju pravdati njemu jer TI SI PRAVA ROBA. Princ će otkriti stvari o sebi samo kao nagradu. Devojke obožavaju misteriju i vidi upoznavanje Princa kao ljuštenje  crnog luka, list po list , upoznaje ga postepeno.
Uvek je dostupan.
SJAJNI ULOV je zauzet sa MNOGO MNOGO žena! Ona mora da se bori za tvoje vreme, ne obrnuto.
Nikad se ne suprotstavlja , uvek se uvlači
Princ ne bi prihvatio bilo kakvo nepoštovanje od strane devojke. Ako ga devojka ne poštuje, on jednostavno ODLAZI: Princ zna da sve ove devojke žele da budu s njim tako da on može da ode kad god hoće.
Sada, znam šta mislite, „Ne mogu da se ponašam kao Princ ili Sjajni Ulov. Ja nemam TONU devojaka koje jure za mnom.“ Ovo je obrunta Uzrok-Posledica. Pretpostavi da si Sjajni ulov, MILSI da jesi, i ono što misliš TO ĆEŠ I POSTATI.
Devojke vole određene kvalitete kod momaka. Ali ako samo MISLIŠ da si Sjajni Ulov svi ovi kvaliteti dolaze sami od sebe.
Dobar izgled
Ne možeš promeniti svoje gene. Ali možeš da promeniš način na koji se ophodiš prema tim genima. Da li Princ nosi smešne majice?  Da li Sjajni Ulov hoda pognute glave? NE! Nosićeš dobru odeću i hodaćeš sa ponosom ZATO što jesi ponosan na sebe. Ipak, TI SI JEDAN OD NAJBOLJIH. Tako se i ponašaj prema sebi.
Bilo ko može da nosi odelo. Ali malo njih može ponosno da ga nosi. Malo njih može da ih nosi i da izgleda kao da im stoji prirodno što stvara auru važnosti. Žene ovo znaju i to je razlog zašto te procenjuju na ovaj način.
Humor
Devojke obožavaju humor. Princ i Sjajni ulov su smešni jer oni znaju da su, oni, zanimljivi. Oni ne brinu, „Moja boginja, ona je mnogo slatka! Kako da je privučem!“ Oni PRETPOSTAVLJAJU da će ona biti privučena i  da će se zabaviti u međuvremenu.
Nemoj biti stidljiv. Pusti tvoj karakter da izađe na površinu. Kada misliš da si Sjajni Ulov, ovo će doći samo od sebe zato što nemaš strah.
Dominantnost
Ti si MUŠKO. Ti moraš biti GLAVNI. Jadni momci će pokušati da budu „fini“ u svakom svom ponašanju da bi osvojili devojku (i naravno nespešno). Ali Princ i Sjajni ulov će ODUVATI devojku sa nogu. Kada MISLIŠ da ti jesi Princ, shvataš da je smešno da smatraš vezu  i flert kao hodanje po jajima. Ti postavljaš pravila, NE obrnuto. Ipak, TI si nagrada koju treba osvojiti.
Pogledaj sapunice i romantične romane za osnovu ovoga. Devojke će biti u prisustvu MUŠKARCA, ne dečaka, ne jadnika, i definitivno ne pored „finog“ dečka.
Dominantnost je takodje biti siguran u sebe. Nemoj pričati slabim glasićem. Razgovaraj JASNO i SNAŽNO . Ipak, da li misliš da Princ brine o greškama koje pravi?NE, ne treba ni ti .
Znam, znam. Čujem te kako govoriš, „Ali ja moram da brinem o greškama ili ću opet morati da učim na svojim novim greškama.“
To je dobra stvar. Hajde da kažemo da,  u  normalnom razgovoru, naiđeš na reč koju ne znaš da izgovoriš. Većina ljudi će reći reč vrlo tiho zbog straha od kritike. To je glupo. Reci reč GLASNO! Da ponovim, reci je GLASNO! Ako si pogrešio, bićeš ispravljen. Čišćenje grešaka je UVEK dobra stvar i nikad je se ne treba plašiti.
Isto se i odnosi na zavodjenje. Ne zavodi sa oklevanjem i stidljivošćuč zavodi sa ubedjenjima. Zapamti, najveći rizik koji uzimaš u životu je da ne uzmeš nikakav rizik uopšte.
Ambicija
Kada misliš da si Sjajni Ulov, ti znaš da žene nisu prioritet u tvom životu. Ipak, Sjajni ulov zna da može imati bilo koju devojku kad god on to hoće. Kada se osećaš dobro o životu, prestaćeš da se plašiš uspeha i zahtevaćeš ŽIVOT kakav samo poželeti možeš. Pucaj na mesec. Ako promašiš, bar ćeš biti među zvezdama.
Tako da na kraju, često muškarci misle da im je potrebna devojka da imaju potpun život. Posledica je da ovim muškarci emituju znakove očajnika. Uspeh je postignut prvo u našem umu, onda kroz svet, nikada obrnuto.

Нема коментара:

Постави коментар