среда, 1. јануар 2014.

Gde naci devojke za muvanje?


Mesta gde možeš da upoznaš devojku....

Pored klubova i diskoteka, ovo su poneka mesta gde se prirodno mogu sresti devojke u velikom broju, i gde je vrlo lako upznavanje,  druženje a samim tim možeš da smuvaš devojku. Ovakva upoznavanja nose određenu čar sa sobom jer odaju utisak spontanosti i prirodnog prilaska, dok u diskoteci svaka devojka može  lako da pretpostavi da si prišao da je muvaš, ipak na ovim mestima  možeš da izglumiš spontanost koja će ti pomoći u muvanju prelepih devojaka.

Tržni centri. Pokušaj da se setiš poslednjeg puta kada si otišao u tržni centar.Možeš li da pronađeš ćošak u kome nema prelepih devojaka koje bi hteo da smuvaš?  Lupiću i reći ću da ne možeš.
Tržni centri su uvek puni devojka. Devojke koje rade u raznim radnjama  koje se nalaze unutar tržnog centra, ali takođe dosta devojaka koje idu u kupovinu ili jednostavno šetaju sa drugaricama. Devojke obožavaju šoping. Iako je teže da smuvaš devojku kada je okružena njenim drugaricama, to nije uvek slučaj.
Prošetaj se i razgledaj da li ima prelepih devojaka. Ako je radnja u vezi ženske odeće ili bilo šta u vezi žena, to je mesto koje treba da tražiš. Možeš jednostavno da priđeš devojci koja  radi ili kupuje tu i da joj kažeš:

“Izvini. Da li bi mogla da pridržiš ovo ispred tebe na sekund? Sestri mi je rođendan sledeće nedelje i otprilike nosite odeću iste veličine i mogu da primetim da isto kao i ona imaš odličan ukus za modu.”
Ili još bolje, posle inicijalnog prilaska možeš čak i da je pitaš da li ona vidi bilo šta drugo što voli u toj radnji što bi tvoja sestra možda takođe volela zbog sličnog modnog ukusa. Raspitaj se šta voli, koju odeću i ostale stvari.
Kada prikupiš dovoljno informacija o ne samo onome što ona voli, već takođe i zašto to voli možeš početi sa muvanjem. Proširi razgovor na ono što volite ili ne volite u drugim oblastima života da bi video i tu njena razmišljanja. Ako je kupac možda bi želeo da što pre nađeš način da nastaviš razgovor negde drugde. a ako je prodavačica neće joj smetati da razgovara sa tobom, pogptovu ako nije zauzeta i smor joj je na poslu...

Biblioteke. Ako postoji neko mesto gde ima mnogo više devojaka nego momaka, onda to mora biti biblioteka. Bez obzira da li je to javna biblioteka ili čitaonica u domu/fakultetu , naći ćeš lepe mlade devojke kako se trude da završe neki projekat ili domaći zadatak.
Ove devojke su uobičajno veoma inteligentne i posvećene svom poslu, ali sušta istina je činjenica da svi moraju uzeti pauzu jedanput. Ako joj lepo skreneš pažnju više će hteti da razgovaraju sa tobom nego da rade na svom projektu. Mogao bi da ih pitađ za pomoć da pronađeš neku sekciju ili knjigu. Iako ti one ne mogu pomoći, moraće ipak da ti kažu da one ne znaju gde možeš da nađeš tu knjigu. Ali izvali ovo.... To što se tu događa je razgovor koji je pravilno započet. Pitaj ih na čemu trenutno rade, koja su im interesovanja  itd. Pokaži interesovanje, i pusti ih da one pričaju jedan period.
Ove devojke vole da pokazuju njihovo znanje pa  će ti pričati više o onome što trenutno rade. Ali ako ostvariš dobru komunikaciju do tog trenutka možeš jednostavno da nastaviš ovaj fascinantni razgovor bilo gde drugde. Shvataš me? Možeš da je pitaš zašto je zainteresovana za tu temu, šte je najinteresantnije u njoj, koji su izazovi i tako dalje.
Radno mesto ili Škola/Fakultet.
Ovo je najopustenija atmosfera za muvanje devojaka, jer nema vremenske ograničenosti. Ako ne možeš danas da joj se dopadneš, možeš joj prići ponovo sutra.

Studentski domovi.

Ovo jednostavno govori samo od sebe.
Studentski domovi su fenomenalno mesto da nađeš i upoznaš tone devojaka. Zašto?
Jer one tu žive, sa cimerkama su, same i bez pritiska roditelja ili drugara iz detinjstva.
Tokom leta, stalno se ispred studentskih domova okupljaju društva koja se odmaraju i uživaju od teških fakulteta. Ovo je odlična prilika da upoznaš par devojaka.  To nisu bučna mesta poput diskoteka, jednostavno je razgovarati sa devojkama, ali kako da im priđeš?
E pa, morao bi da imaš neke ortake koji su trenutno u domu ili znaju nekoga ko je trenutno u domu, onda se povežeš sa njima i predložiš im da te nazovu kada budu bleyali ispred doma. Domovi su fenomenalna  mesta  za upoznavanje ljudi, jer je većina ljudi tu otvorena za nova poznanstva. Tvoji ortaci će te upoznati sa par devojaka, a kad se nađeš u takvoj situaciji onda treba da koristiš tehnike za muvanje devojaka koje možeš naći na ovom sajtu.
I još par primera gde lako možeš naići i u prirodnim okolnostima  upoznati devojke:

Restorani
Kafići 
Supremarketi
Teretane
Časovi Yoge

To bi bili samo neki primeri mesta gde možete upoznati devojke, naravno tu su i diskoteke i klubovi o kojima  ćemo više razgovarati u drugim artiklima uskoro...

4 коментара:

  1. ZELIM DA SE ZAHVALIM RENATI KOJA MI SPASILA BRAK PORODICU POSAO...SVE POHVALE EVO BROJA AKOM NEKOM TREBA ZENA JE SILA SNAGA I MOC...+385 923813830 :viber wcp

    ОдговориИзбриши
  2. ZELIM DA SE ZAHVALIM RENATI KOJA MI SPASILA BRAK PORODICU POSAO...SVE POHVALE EVO BROJA AKOM NEKOM TREBA ZENA JE SILA SNAGA I MOC...+385 923813830 :viber wcp

    ОдговориИзбриши
  3. Ovim putem zelim da se zahvalim zeni dami i kraljici koja mi uspesno vratila porodicu evo broja viber wcp +381616418057

    ОдговориИзбриши
  4. Ovo je svjedočanstvo mog života, moj ljubavnik je prekinuo sa mnom, znam da je moja krivnja što ga je natjerao da raskine sa mnom, kontaktiram dr. Lomija i objasnim što se dogodilo onda mi je pomogao da odradim neke molitve i moj ljubavnik mi se vratio moleći me da mu je žao što me još uvijek voli i danas smo ponovno zajedno i obećavam da nikada nećemo razgovarati s njim i danas smo oboje sretni, ako vam je također potrebna pomoć dr. Lomija da ga kontaktirate na liniji WhatsApp broja; +2349034287285 možete mu poslati e-mail; lomiultimatetemple@gmail.com za pomoć

    ОдговориИзбриши