среда, 1. јануар 2014.

Fenomenalan prilazak

Fenomenalni prilazak

Kao Zavodnici, jedna od stvari koja će vam možda biti najteža je da napravite dobar kontakt očima sa devojkom. (Prirodna stidljivost je verovatno razlog. Takođe, pričano nam je dok smo bili mali da je gledanje u nekoga ili nečije oči nevaspitano.). Pretendujemo da kad gledamo nekoga u oči jednostavno preletimo na sledeću stvar ili eventualno pogledamo na dole.
Evo jedan od načina kako da napravite neprekida kontakt očima sa devojkom. Počni od vrha njene glave, negde oko kose. Kada ona ugleda tebe ili tvoje oči, polako spusti pogled ka njenim očima i sačekaj da ona skrene pogled. Kada ona skrene pogled, ti ponovo počni da gledaš u njen vrh glave.
Kada ona pogleda opet u tvoje oči, spusti pogled na dole i pogledaj je u oči. Drugim rečima, tvoje oči skeniraju od vrha njene glave do nivoa očiju i nazad na vrh njene glave.
Da bi objasnio zašto je gledaš, priđi i reci joj “E, primetio sam i divim se tvojoj fenomenalno odrađenoj frizuri. Odradila si odličan posao!” Nasmejaće se i pocrveneti. Odatle lako možeš da nastviš.

Нема коментара:

Постави коментар