среда, 1. јануар 2014.

O samopouzdanju

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kako prići devojkama?
Pokušavajte prići svakoj vrhunskoj ribi koju vidiš i reci: „Ćao, jesi li ti ona vrsta osobe koju bi trebalo da upoznam bolje?“ Ako kaže „Da“, onda je pitaj „Zašto?“. U razgovoru se fokusiraj na to šta ona TEBI može da pruži. Uradi ovo na takav način, kao da si rekao „Ćao. Pertla ti je odvezana.“ Ustvari, ako ne možeš da skupiš hrabrosti za prilazak vrhunskim ribama, onda ima samo reci da izgleda kao da će da igube štiklu na cipeli i ODŠETAJ. Pokušaj. RADI.  Nemoj da pomešaš „prilazak devojcu i odlazak koji radi“ deo – on ne radi na takav način da će ti pomoći da ih upoznaš, on radi da ti uspostavi iskustvo i osećaj prirodnog i dobro prilaska devojkama.

Pridji devojkama, zavedi, zavodjenje
Ja nisam koristio „osećanje samopouzdanja“ ovde namerno, jer ustvari, ti ne želiš da budeš „samopouzdan“ – biti samopouzdan je nešto što o čemu ćeš da mislis i nešto što odmah otkriva da mora da si nervozan čim razmišljaš o tome na jedan ili drugi način. Ustvari ti se osećaš tako dobro i prirodni o samopouzdanju da ti ta reč nikad ne pada na pamet. Osećati se tako dobro i prirodno da nemaš potrebu da razmišljaš o reči „samopouzdanje“ je NAJVEĆE samopouzdanje.  Zaboravi na termin „samopouzdanje“, i zapamti i skoncentriši se na dobar osećaj i prirodno (o prilasku, razgovoru sa njom itd) i što reče keks – „samopouzdan“ je način na koji će te devojke shvatiti!
Kada vidiš lepu devojku, nemoj čak ni da pokušavaš da se osetiš „samopouzdano“. Umesto toga samo pomisli:“Vidiš tu devojku. Ja sam fenomenalno iskustvo za nju!“. Misli na njene leptiriće u stomaku i kako će se osećati dobro pored tebe, i ako hoćeš na samo sekund podseti se na sve načine na koje je možeš zadovoljiti. Elem, NE balavi na to! Samo idi i ponudi joj najbolje životno iskustvo!

Ekperimentiši
Možeš skupiti svo znanje o zavođenju u ovom svemiru ali nikada nećeš znati šta radi najbolje za tebe niti ćeš izgraditi iskustvo o tome šta najbolje radi na određenim tipovima devojaka – ako ne ekperimentišeš, i sa onim što si naučio i šta si sam smislio.
Reci sebi: „Najvažnija stvar koju sam skoro shvatio je da hoću da se zabavim i da shvatim upoznavanje devojaka kao igru. Hajde da se poigramo sa njima, i da vidimo kako će reagovati. Šta će uraditi ako uradim ovo?  Itd... Kada upoznam nekoga ja mislim: „Šta mogu da naučim od tebe? Kako me možeš zabaviti?“ umesto „U jebote, tako si dobra. UHH!!! Šta da kažem? Da li izgledam dobro? Da li ću joj se svideti?“. Ovo su neke misli koje su i meni išle po mozgu kada sam i ja bio neiskusan.
Kako devojke žele da im priđeš?
Devojke bi obožavale da mogu da upoznaju svog princa normalno, one sanjaju da te upoznaju nenamerno i slučajno. To obično zahteva da te upoznaju negde na privatnoj žurci (rodjendanu, ili venčanju, ali ne u diskoteci), da ti bude predstavljena od zajedničkog prijatelja, da imate iste interese (hobije, sport itd) i da te upozna kroz dogadjaje organizovane za ljude koji koriste te interese: sport, škola, posao, hobiji, prijatelji...
Devojka san, zavodjenje, zavedi....
Ovo je razlog zašto muvanje devojke na ulici ili na kompujteru je mnogooo teže nego normalna upoznavanja – kompletno je drugačije od onoga što ona sanja i dodatno moraš da je nateraš da joj se svidiš načinom na koji se predstavljaš. Moraćeš da nadomestiš zato što nisi u mogućnosti da imaš prećutnu preporuku od strane njenog prijatelja ili hobije plus odbacivanje njenih sumnji o tebi „da to stalno radiš, kupiš devojke po ulici“,  misao koja te može zakopati iako joj se dopadaš i tvoj prilazak.
Ali šta ako želiš da se svidiš devojci, bilo da si joj prišao na ulici ili da ste se upoznali normalno, koristićeš iste tehnike. Otvaranje u normalnim okolnostima samo pojednostavljuje tvoj zadatak da joj se svidiš i ima veću mogućnost da ona očekuje da će to postati duža veza (da li ti to želiš ili ne, to je druga priča), a muvanje po ulicama, diskotekama su teže izvodljivi, ali takođe šire spektar devojaka kojima možeš da priđeš mnogo više nego što možeš upoznati da kreneš normalno da ih upoznaješ.
Ukratko, normalne situacije su sigurnije, muvanje po strani će te više nagraditi, a izbor je tvoj, ali vrv mix bi ti najbolje  išao.
 
  

Нема коментара:

Постави коментар